Blogging Fusion Blog Directory the #1 blog directory and oldest directory online.

Andreas Douglas Rörqvist

Home Andreas Douglas Rörqvist

Andreas Douglas Rörqvist

Rated: 2.33 / 5 | 1,122 listing views Andreas Douglas Rörqvist Blogging Fusion Blog Directory

Sweden

 

General Audience

  • Andreas Douglas Rörqvist
  • August 19, 2017 10:24:50 AM
SHARE THIS PAGE ON:

A Little About Us

​​Andreas Douglas Rörqvist Born: 1986 and raised at Näset, Gothenburg (Sweden) and suffering from borderline personality disorder aswell as asperger syndrom and fighting against a heavy drug abuse and addiction problem since the day a lost my brother in a fire accident. Welcome to rorqvistplanet!

Listing Details

Listing Statistics

Add ReviewMe Button

Review Andreas Douglas Rörqvist at Blogging Fusion Blog Directory

Add SEO Score Button

My Blogging Fusion Score

Google Adsense™ Share Program

Alexa Web Ranking: N/A

Alexa Ranking - Andreas Douglas Rörqvist

Example Ad for Andreas Douglas Rörqvist

This what your Andreas Douglas Rörqvist Blog Ad will look like to visitors! Of course you will want to use keywords and ad targeting to get the most out of your ad campaign! So purchase an ad space today before there all gone!

https://www.bloggingfusion.com

.

notice: Total Ad Spaces Available: (2) ad spaces remaining of (2)

Advertise Here?

  • Blog specific ad placement
  • Customize the title link
  • Place a detailed description
  • It appears here within the content
  • Approved within 24 hours!
  • 100% Satisfaction
  • Or 3 months absolutely free;
  • No questions asked!

Subscribe to Andreas Douglas Rörqvist

”Världens förkylning”

Vad har hänt i stan de senaste dygnet då. Kvinna nedslagen efter att ha larmat om en misstänkt mordbrand, misstänkt mordförsök i Björkekärr och SD vill att Göteborg utmanar svensk lag angående inkommande IS-terrorister. Lite roligt faktiskt eftersom jag också råkade läsa idag också att IS faktiskt precis har besegrat’s i landet Syrien. Godmorgon! Ja … Fortsätt läsa ”Världens förkylning”...

Vad har hänt i stan de senaste dygnet då. Kvinna nedslagen efter att ha larmat om en misstänkt mordbrand, misstänkt mordförsök i Björkekärr och SD vill att Göteborg utmanar svensk lag angående inkommande IS-terrorister. Lite roligt faktiskt eftersom jag också råkade läsa idag också att IS faktiskt precis har besegrat’s i landet Syrien. Godmorgon! Ja de så att jag har åkt på en ordentlig förkylning tidigare i veckan här, det börjar bli något bättre men idag skall jag nog ta de lite lugnare också tänkte jag. Var uppe och åt grötfrukost precis och de betydligt varmare idag, de har precis växt in ett högtryck över Västsverige även om de tillfälligt och man börjar närma sig tvåsiffrigt. I slutet på förra veckan hade jag också de här mötet med bland annat min socialhandläggare osv och jag har sagt de att jag tänker inte flytta riktigt än. För de har inte lagt’s fram ett enda riktigt förslag för mig än trots att jag förklarat tidigare att om man kunde se över möjligheterna med t.ex Nämndemansgården osv men problemet är att dom har liksom inga kontrakt med dom va satt antingen så får jag vänta tills det dyker upp något annat vettigt eller så får jag helt enkelt ställa mig i kö till Nämndemansgården så får föräldrarna betala den behandlingen privat och de känns heller inte riktigt okej, hur som helst så hoppas jag att jag kommer till en lösning snart iallafall. Ha nu alla en fortsatt bra helg och ta hand om er allihopa!.

Andreas Douglas Rörqvist Näset


Fem platser du inte trodde existerade

5. (The Underwater Waterfall) är en illusion av ett vattenfall under ytan och som kan ses framförallt tydligast ifrån luften och till och med ifrån rymdsateliter. Det ligger benäget på den exotiska ön Mauritius på Afrikas östkust. 4. (Benagil Sea Cave) Denna fantastiskt unika grottan ligger benäget i regionen Algarve i Portugal. Kusten här här … Fortsätt läsa Fem platser du inte trodde existerade...

5. (The Underwater Waterfall)

är en illusion av ett vattenfall under ytan och som kan ses framförallt tydligast ifrån luften och till och med ifrån rymdsateliter. Det ligger benäget på den exotiska ön Mauritius på Afrikas östkust.

4. (Benagil Sea Cave)

Denna fantastiskt unika grottan ligger benäget i regionen Algarve i Portugal. Kusten här här sträcker sig 150 km med fullt av vita sandstränder. Algarve regionen är också den mest besökta turistregionen i hela Portugal idag.

3. Mexico’s Hidden Beach, Marieta Islands

Skapad för över tusen år sedan via den vulkaniska aktiviteten så är den gömda vackra stranden på Marieta öarna utanför Mexico’s kust perfekt för dom semesterfirare som vill komma bort ifrån vardagen och bara ha något lite mer privat ställe att landa och bada på.

2. Ice Caves of Juneau (Alaska)

Tar man säg betydligt längre norrut till Alaska finns här is grottorna av Juneau och är ett både väldigt unikt, magiskt och häftigt ställe på en och samma gång. Ett ställe för dom som vill uppleva en annan värld helt enkelt.

1. The Rainbow Mountains

Tar vi oss ifrån det vackra Alaska till betydligt varmare breddgrader i Kina så hittar vi Regnbågens berg som ligger benäget och är Zhangye största turistområde med sina färgglada och otroligt vackra bergformationer. Också ett ställe för den som vill uppleva en helt annan värld.

 

Gör sällskap med 40 950 andra följare


”Försöka få igång en försäljning”

Har funderat på detta länge och jag tänkte besöka Göteborgs Auktionsverk på värmlandsgatan i veckan och eventuellt få värderat en del tavlor och så småningom även också kanske försöka få igång en försäljning på sikt antingen via hemsidan eller alternativt Facebooksidan. Får se lite vad som gäller men jag tänker göra ett besök där iallafall. … Fortsätt läsa ”Försöka få igång en försäljning”...

Har funderat på detta länge och jag tänkte besöka Göteborgs Auktionsverk på värmlandsgatan i veckan och eventuellt få värderat en del tavlor och så småningom även också kanske försöka få igång en försäljning på sikt antingen via hemsidan eller alternativt Facebooksidan. Får se lite vad som gäller men jag tänker göra ett besök där iallafall. Behöver ändå köpa lite fler ramar nu så tar väl de i samma vända då isåfall. Känner mig ändå lite bättre nu så tycker de kan vara värt ett försök iallafall. Hoppas alla haft en trevlig helg, har mest tagit de lugnt nu ett par dagar och ser fram emot ett förhoppningsvis bra möte nu i veckan. Ta hand om er allihopa!.

Gör sällskap med 40 950 andra följare


”Religionen begränsar, skadar och tvingar folk att leva i förtryck”

Jag skulle ändra min religösa åskådning på Facebook till Kafir eller Kuffar som vissa även kallar oss för men de verkar inte fungera riktigt och jag förstår inte riktigt själv varför. Själva ordet Kafir som också är arabiska kan översättas till typ att ”Förneka sanningen” eller att välja att inte tro på. Och tro mig! … Fortsätt läsa ”Religionen begränsar, skadar och tvingar folk att leva i förtryck”...

Jag skulle ändra min religösa åskådning på Facebook till Kafir eller Kuffar som vissa även kallar oss för men de verkar inte fungera riktigt och jag förstår inte riktigt själv varför. Själva ordet Kafir som också är arabiska kan översättas till typ att ”Förneka sanningen” eller att välja att inte tro på. Och tro mig! . Det gör jag inte. Anledningen till att jag tog upp detta idag är pga att nästan hela arabvärlden idag använder detta uttryck i förolämpade syften mot exempelvis västerlänningar vilket jag också tycker är orättvist. Man kan ta en Kuffar till marknaden och sälja han eller hon som slav, och går personen inte att sälja ut på marknaden så är de bara döda han, det är ok berättar en extremist vidare. Såg en dokumentär för ett tag sedan då dom visade hur lyckliga dom var på en gata i arabvärlden med bilar och folksamlingar som tutade och hurrade då nyheterna från den 11 september år 2001 lästes upp då två passagerarflygplan från United Airlines kraschar rakt in i World Trade Center.

United Airlines är nog fortfarande världens fjärde största flygbolag räknat i passagerar-kilometer. United Airlines hade länge världens längsta reguljärtrafiklinje, O’Hare International Airport-Chicago till Pekings Internationella flygplats. Alla människor ska ju naturligtvis få tro på vad dom vill men när de går så långt att man blir tvingad till att tro på något man inte ens själv tror på, då har de gått alldeles för långt!. Jag tror på frihet och står upp för mänskliga rättigheter för alla. Det gör inte Sharialagen direkt. Den är rent av barbarisk och som sagt. ”Alla muslimer är ju naturligtvis inte terrorister, men alla terrorister är närvarande muslimer och de är ett faktum och de faktumet går bara inte att komma ifrån tycker jag hur öppensinnad man än än nu råkar att vara.

Gör sällskap med 40 950 andra följare


”Går undercover in i Riyadh med dolda kameror via ett falskreggat bolag”

Såg en väldigt intressant dokumentär om Saudiarabien och om hur ett par engelsmän går undecover ”hemligt” in i Riyadh med dolda filmkameror illigalt. Dom kunde inte ens komma in i landet som vanliga turister utan var tvungna att rigga ett falskt bolag under namnet eller via ett bolag som kallar sig för CyberSafe UK, påhittat … Fortsätt läsa ”Går undercover in i Riyadh med dolda kameror via ett falskreggat bolag”...

Såg en väldigt intressant dokumentär om Saudiarabien och om hur ett par engelsmän går undecover ”hemligt” in i Riyadh med dolda filmkameror illigalt. Dom kunde inte ens komma in i landet som vanliga turister utan var tvungna att rigga ett falskt bolag under namnet eller via ett bolag som kallar sig för CyberSafe UK, påhittat IT-bolag alltså. Och därigenom åka eller flyga ner då som brittiska affärsmän via Istanbul där dom också hämtar dom hemliga kamerorna för att sedan kunna flyga vidare söderut och filma något som kanske kallas för ett av Världens mest hemlighetsfulla land. Nämligen ”Saudiarabien”. Under dokumentären ser man hur man testar och provar att spela musik öppet vilket är totalt förbjudet. 5 minuter tog de så fick dom sin gitarr sönderslagen av den så kallade religiösa polisen, man ser ett samhälle helt byggt och styrt av lagar och regler i linje med Sharia-lagen, och där bland annat kvinnor förödmjukas, förtrycks och behandlas som skit rent ut sagt, man hänger systematiskt ut och avrättar (Mördar) oskyldiga homosexuella, och folket i säg har liksom ingen egen vilja eller talan eftersom hela samhället är uppbyggt och ”styrt” av religionens strikta sharialagar. Och ingen kan göra något åt de heller riktigt för går dom imot staten eller religionen så blir man nästan per automatiskt klassad som terrorist i landet. Och då hängs man ut och får man en dödsdom hängandes över sig. Avrättning sker oftast genom halshuggning. Kvinnor fick inte ens köra bil när detta spelades in eller sändes för första gången och de var inte allt för länge sedan faktiskt, som detta ändrades. Inte förens nu. ”Och de känner jag verkligen alltså de positivt att man tagit ett litet steg åt rätt riktning”. Men något måste göras. Jag kan starkt rekommendera den här dokumentären den finns på youtube under namnet Saudia Arabia Uncovered och är mycket sevärd. Om ni vill kan ni ju streama programmet direkt här nedan faktiskt via youtube. Jag har skapat en direktlänk precis nedan.


”Den var inte dum den räkmackan”

Tjenare allihopa!. fan de brukar alltid vara så att man runnit slut på färg, men idag har jag har kommit på att idag är de något helt annat, de tobaken som spökar, jag har runnit slut på cigaretter totalt alltså och jag har fått en ganska så obehaglig abstinens också. Men hur som helst så … Fortsätt läsa ”Den var inte dum den räkmackan”...

Tjenare allihopa!. fan de brukar alltid vara så att man runnit slut på färg, men idag har jag har kommit på att idag är de något helt annat, de tobaken som spökar, jag har runnit slut på cigaretter totalt alltså och jag har fått en ganska så obehaglig abstinens också. Men hur som helst så har jag inte knarkat på ett tag nu så imorgon tänkte jag åka iväg en sväng till Näset och hälsa på mina kära föräldrar som tidigare iallafall vart väldigt oroliga för mig vilket naturligtvis är helt förståeligt i med att jag vart dålig liksom. Då tänkte jag gå en lång promenad så man vaknar till lite. Tidigare i veckan träffade jag både mamma och min kära moster från England ”Penny” på badsafari på Sankt Jörgen Park Hotell här på Hisingen i GBG. Började faktiskt med en räkmacka i loungen innan jag hoppade i vattnet och den landade såpass tungt va så att vi helt enkelt sket i att äta däruppe sen senare på kvällen utan jag vart helt proppmätt och åkte direkt hem istället. Hoppas alla mår dunder och ha nu alla en fortsatt trevlig helg allihopa så hörs vi lite senare!.


Link to Category: Art Blogs

Or if you prefer use one of our linkware images? Click here

Social Bookmarks


Available Upgrade

If you are the owner of Andreas Douglas Rörqvist, or someone who enjoys this blog why not upgrade it to a Featured Listing or Permanent Listing?


Blogging Fusion is ranked as one of the oldest and strongest directories online!