Blogging Fusion Blog Directory the #1 blog directory and oldest directory online.

Andreas Douglas Rörqvist

Home Andreas Douglas Rörqvist

Andreas Douglas Rörqvist

Rated: 2.60 / 5 | 831 listing views Andreas Douglas Rörqvist

Sweden

 

General Audience

  • Andreas Douglas Rörqvist
  • August 19, 2017 02:24:50 PM
SHARE THIS PAGE ON:

A Little About Us

​​Andreas Douglas Rörqvist Born: 1986 and raised at Näset, Gothenburg (Sweden) and suffering from borderline personality disorder aswell as asperger syndrom and fighting against a heavy drug abuse and addiction problem since the day a lost my brother in a fire accident. Welcome to rorqvistplanet!

Listing Details

Listing Statistics

Add ReviewMe Button

Review Andreas Douglas Rörqvist at Blogging Fusion Blog Directory

Add SEO Score Button

My Blogging Fusion Score

Google Adsense™ Share Program

Alexa Web Ranking: N/A

Alexa Ranking - Andreas Douglas Rörqvist

Example Ad for Andreas Douglas Rörqvist

This what your Andreas Douglas Rörqvist Blog Ad will look like to visitors! Of course you will want to use keywords and ad targeting to get the most out of your ad campaign! So purchase an ad space today before there all gone!

https://www.bloggingfusion.com

.

notice: Total Ad Spaces Available: (2) ad spaces remaining of (2)

Advertise Here?

  • Blog specific ad placement
  • Customize the title link
  • Place a detailed description
  • It appears here within the content
  • Approved within 24 hours!
  • 100% Satisfaction
  • Or 3 months absolutely free;
  • No questions asked!

Subscribe to Andreas Douglas Rörqvist

”Dom åker på semester 6 gånger om året”

Alla röker braj utanför fritidsgården alla rösta blått i valet för två år sen, ser dom en afrikan får dom psykosen, välkommen till Gustav’s områden. Alla har två bilar för alla har råd men gör dom ett brott så slipper dom kåken, dom åker på semester 6 gånger om året, välkommen till Gustav’s...

Alla röker braj utanför fritidsgården alla rösta blått i valet för två år sen, ser dom en afrikan får dom psykosen, välkommen till Gustav’s områden. Alla har två bilar för alla har råd men gör dom ett brott så slipper dom kåken, dom åker på semester 6 gånger om året, välkommen till Gustav’s områden.

(Kartellen)


Älskar min familj

Oavsett om jag och min familj har haft olika åsikter och värderingar om saker och ting så har dom alltid funnits där för mig och ställt upp för mig så gott de går även då de är och vart som allra jobbigast. Vill bara säga de att jag har aldrig missbrukat eller gjort något som … Fortsätt läsa Älskar min familj...

Oavsett om jag och min familj har haft olika åsikter och värderingar om saker och ting så har dom alltid funnits där för mig och ställt upp för mig så gott de går även då de är och vart som allra jobbigast. Vill bara säga de att jag har aldrig missbrukat eller gjort något som helst för att skada eller göra dom besvikna på mig, men något man kanske inte märker riktigt själv när man missbrukar är de att man skadar inte bara sig själv utan alla runt omkring sig, alla vänner och inte minst sin familj. Även om man inte bryr sig så mycket själv om man skadar sig själv eller inte så lider stora delar av ens nära och kära av att se de. Man drar ner hela sin omgivning ”Dom som bryr sig om en” och vill därför passa på att be om ursäkt till alla dom, inte minst min familj då som varit oerhört stöttande och fått genomlida det här. Dom förtjänar faktiskt inte att förlora en son till. Tänker därför fortsätta kämpa ett tag till för deras och min egna skull för att förhoppningsvis någon dag kunna se ljuset i tunneln. Men även om jag är väldigt skeptisk till att de någon gång kommer att ske så kan man ju alltid drömma sig bort lite. För de har ju även hänt att drömmar har blivit verklighet.


Funderar på att ta mitt liv

Vill inte knarka längre men klarar inte heller av att bo på ett drogfritt boende eftersom jag inte vill riskera att hamna på gatan igen då risken för återfall bara är för hög alltså. Detta på grund av att jag känner mig allmänt deprimerad, befinner mig i en djup ekonomisk kris och behöver en sysselsättning … Fortsätt läsa Funderar på att ta mitt liv...

Vill inte knarka längre men klarar inte heller av att bo på ett drogfritt boende eftersom jag inte vill riskera att hamna på gatan igen då risken för återfall bara är för hög alltså. Detta på grund av att jag känner mig allmänt deprimerad, befinner mig i en djup ekonomisk kris och behöver en sysselsättning på dagarna. Jag vill ha tillbaka mitt jobb och slippa bli rånad och utnyttjad hela tiden. Det blir man på sådana här ställen och de spelar ingen roll om jag skulle flytta till ett drogfritt boende för då måste man veta innan till hundra procent att man klarar av att hålla sig annars är de ju ingen idé att ens försöka. Och även om jag nu skulle klara av de och nu skulle bestämma mig att flytta till ett drogfritt boende så är det fortfarande ett boende fullt av före detta missbrukare. Där alla har sin historia. Och att då sitta och diskutera detta med varandra, vad man tagit osv. Det triggar bara igång ens egna missbruk. Att överhuvudtaget placera en missbrukare bland andra missbrukare är det absolut sämsta man kan göra enligt mig. Jag vill inte bo på fler boenden eftersom de aldrig kommer att hjälpa mig. Hade istället behövt en ny lägenhet i ett vanligt bostadsområde bland vanligt folk för att överhuvudtaget ha en chans att klara mig ur de här. Men mina föräldrar vägrar köpa en åt mig eftersom dom helt enkelt saknar förtroende hos mig och de ligger helt på grund av missbruket. Att skaffa en lägenhet idag utan vare sig pengar eller kontakter är i princip helt omöjligt. Har därför tappat allt hopp eftersom hur jag än gör så blir de bara fel och fortsätter de såhär så väljer jag nog att avsluta mitt liv. Antagligen genom sömnpiller. För de här är inget liv jag varken vill eller orkar vara del av längre. Det är för jobbigt och tar alldeles för mycket energi ifrån mig. Har inga mediciner kvar och blir ständigt utnyttjad av folk. Pengarna räcker inte ens till mig själv i slutändan. Tänker därför välja att begå självmord.


”En stöld går inte att skylla bort på ett narkotikamissbruk”

Det är obehagligt att bo på ett boende där man inte känner sig trygg. Och det gör jag inte. Har redan blivit bestulen och jag har gått igenom detta så många gånger innan att jag nästan börjar ge upp hoppet. Jag är så trött på de här alltså. Bara för att folk har ett pågående … Fortsätt läsa ”En stöld går inte att skylla bort på ett narkotikamissbruk”...

Det är obehagligt att bo på ett boende där man inte känner sig trygg. Och det gör jag inte. Har redan blivit bestulen och jag har gått igenom detta så många gånger innan att jag nästan börjar ge upp hoppet. Jag är så trött på de här alltså. Bara för att folk har ett pågående narkotikamissbruk så betyder de inte att de tar sig rätten att gå runt och stjäla för de. Det går inte att skylla bort en stöld på ett drogmissbruk utan alla har ett eget ansvar och känner man inte att man har något av de då är de ju något som inte stämmer med den personens värderingar om vad som gäller rätt och fel. För jag har väl också ett beroende. Men jag går väl fan inte runt och stjäl för de. Stöld är ett känslokallt, förnedrande och ett egoistiskt brott och de drabbar nästan alltid dom allra bästa och mest oskyldiga individer som finns och straffen borde skärpas ordentligt enligt mig både i Sverige men även i andra delar av Europa.


Fest i Göteborg

Andreas Rörqvist


”Känner mig maktlös”

Idag var jag hos läkaren på ett allvarligt samtal angående mitt narkotikamissbruk. Jag måste snart bestämma mig om jag vill fortsätta göra ett försök eller om jag ska fortsätta knarka. Jag har nu hamnat på gatan ett antal gånger på grund av mitt missbruk. Ändå har man någon slags hatkärlek kvar till amfetaminet. Men de … Fortsätt läsa ”Känner mig maktlös”...

Idag var jag hos läkaren på ett allvarligt samtal angående mitt narkotikamissbruk. Jag måste snart bestämma mig om jag vill fortsätta göra ett försök eller om jag ska fortsätta knarka. Jag har nu hamnat på gatan ett antal gånger på grund av mitt missbruk. Ändå har man någon slags hatkärlek kvar till amfetaminet. Men de har ju förstört så helt obeskrivligt mycket i mitt liv. Förstår nog inte riktigt själv hur mycket de har förstört. Jag berättade själv för läkaren att jag faktiskt känner mig maktlös över mitt intag av amfetaminet och han kunde ju bara instämma att de var på de sättet. Han berättade ju sedan också att de är en stark drog och de bara jag själv som kan bestämma om jag vill sluta eller inte. Amfetaminet får mig att känna mig stark och lycklig. Men är de värt att hamna på gatan på grund av de, de frågan. Jag har redan förlorat min lägenhet, mitt jobb, indraget körkort och alla pengar. Jag börjar ju bli ganska trött på att leva på detta sättet. Att ständigt jaga ett falskt välbefinnande för att klara vardagen. Det känns inte rättvist. Jag hoppas innerligt att jag kommer till bukt med detta snart för innerst inne är jag ju en hyfsat bra människa. Jag har aldrig pallat ett äpple i hela mitt liv eller lurat någon annan människa för egen vinning skull. Jag bryr mig nästan mer om andra än vad jag gör om mig själv. Jag har de helt enkelt inte i mig. Och de jag ganska glad över. Tyvärr utnyttjar ju folk detta. Men de vet jag om. Och jag har blivit allt mer vaken när det gäller förtroendet till andra människor nu för tiden. Men någon dag måste ju de här lidandet också få ett slut känner jag.


Link to Category: Art Blogs

Or if you prefer use one of our linkware images? Click here

Social Bookmarks


Available Upgrade

If you are the owner of Andreas Douglas Rörqvist, or someone who enjoys this blog why not upgrade it to a Featured Listing or Permanent Listing?


Blogging Fusion is ranked as one of the oldest and strongest directories online!